As Shadows Arise Forum Index As Shadows Arise
World of Warcraft
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


nike roshe one flyknit herr

 
Post new topic   Reply to topic    As Shadows Arise Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NoraAndrewJoined: 10 Jun 2017
Posts: 4

PostPosted: 2017-06-10 03:53:52    Post subject: nike roshe one flyknit herr Reply with quote

Ett tunt nike roshe one herr lager av finmaskad mesh hjälper till att hålla ner tyngden (en mans storlek 10 väger ca 6,9 ounces). Det saknar typiska förstärkningar som överlägg och en högklackräknare, istället förlitar sig i tunna vadderade plåster och suger också in material för att kunna fästa foten för den mjuka plattformen. Smörgås i midsolen skum är en extremt fast kolfiberplatta som fungerar från häl till botten. Kritiker hävdar att det kan ge en fjäderliknande effekt och borde bli olaglig för användning i konkurrensnivåer. Men kolfiberplattor används redan i löparskor i årtionden för att ge styvhet. Våra laboratorietester visar att denna platta expanderar pushoff genom spetsarna i tårna, nike roshe one dam vilket begränsar hur mycket tårna kan böja, en vanlig orsak till energiförlust. Hemplattan är böjd för att kompensera i denna styvhet och för att ge en lätt åktur. För att springa fort måste du hålla dig cool. Den fina meshöversidan är täppt ihop med stora hål över tassarna och längs sidan i skon för att effektivt minska värmen.

Motstridigt nike roshe one flyknit herr finns det gott om skum under foten för en sportsko. Stackhöjden (en mått på alla förbrukningar mellan din fot och vägen) är 35. 7 millimeter i hälen och tjugofyra. 8 mm i framfoten, i nivå med tyngre vardagliga träningsskor. Fötterna dämpar är utmärkt, men högklackens fuktar påverkar bättre än praktiskt taget vilken sko som vi har testat inuti labbet. Denna enastående blandning av tjock dämpning och huvudström15142 återgång gör att joggen sjunker djupt in i polyuretanskumet utan straff. 11mm droppe från häl för att kunna tå minimerar stress runt Achilles och ger en upplevelse av att falla fram från snabba steg. Den avsmalnande hälen som kommer till en klar punkt skriker "snabbt" och Nike hävdar att det skapar skon mer luftvärdigt genom att minska draget, den speciella turbulenta vaken bakom ett fysiskt föremål som luften passerar det. Dock drar topplösen medan löpning uppstår medan tassarna pekas ner och luften flyter också över övre övre ytan. Även om det verkar sportigt, fann vi att hälen har minimal effektivitetsförmån.

En nyckel till skos nike roshe one flyknit dam hastighet ligger i ett nytt ljust skum kallat ZoomX. Inuti vårt laboratorietestning, levererade bagaget 80 procent energi tillbaka i hälen och sjuttiofem procent i framfoten - de största värdena som någonsin spelats in i vårt lab. Våra löpare kunniga i genomsnitt 4 procent färre muskelaktivitet i quadriceps, gastrocnemius (kalv) och tibialis anterior (shin) muskler, enligt Nike s energibesparande påståenden. Hans eller hennes hjärtfrekvens (172 bpm) har också varit lägre än vid användning av två kontrollmodeller (180 bpm), vilket indikerar mindre hårt arbete som krävs för att bibehålla en jämn takt. Sneakerheads har anledning att ange. Efter 31 år, är Coleman rele release en av det är mest ikoniska sparkar. Enkelt nej, dessa skor är inte förknippade med så gott som någon GOAT basketspelare eller kanske popkultur megastar. Uppstartsmärket ger upphov till entusiaster en chans att kämpa för Air Sock Racer, vilka första producerade rubriker 1986. Enligt Skor eller stövlar Nyheter får Air Sock Racing en 2017-uppgradering med utsläpp av Atmosphere Sock Racer Ultra Flyknit, vilket Tar 80-talens atletisk sko och aktiverar den i modern tid. I händelse av att skoens utseende inte är specifikt din sak - de verkar som ett par strumpor fästade på någon sula via två säkerhetsbälte-liknande band - vet att dessa skor har en stamtavla som antalet skor kan skryta med. Generic Kilgore utformade den ursprungliga Atmosphere Sock Racer. Han är samma namn bakom Nike's Usaaf 1 och Air Test 2.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    As Shadows Arise Forum Index -> General All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Sidan tog 0.05 sekunder att ladda.